Extra dagar i Jalgaon

Vi har till var stora lycka fatt programmet andrat. Istallet for tre eller tom fyra smastader som det var planerat har vi stannat i Jalgaon nagra extra dagar. Tyvarr betyder det att vi missar det har distriktets storsta sevardhet, Elloragrottorna, men Indierna ar overtygade att det blir for tufft i varmen. Det hade inneburit minst 35 mils sammanlagd bilakande under en dag, samt ca 4 timmars vandring i solen. Med tanke pa den standigt sviktande halsan hos oss kanske det kostat mer an det smakat.

Hur som helst fick vi istallet en vilodag vid en pool igar. Forvisso ar det for varmt for att sola, och forvisso var poolens vatten inte speciellt rent, men anda. Vi fick skota oss sjalva en hel dag och holl man bara igen munnen ordentligt sa gick det att bada ocksa. Underbart. Alla (utom skribenten) lyckades med bedriften att branna sig nagot i skuggan. Nu ar batterierna laddade for ett tag framover i alla fall.

Katarina fick pa det hinduiska nyaret som firades i forrgar, vara med pa en haftig upplevelse. En fargsprakande dans och sangshow pa hindi. Jag blev presenterad infor den ca 2000-10000 stora publiken (Jag gissar sjalv pa 2-3000 personer, men har hort siffror upp till 10000) och blev bade filmad och fotograferad. ett tag kandes det som om de tittade mer pa mig an pa scenen. Detta resulterade i en bild i tidningen, sa livet som (nastan) Bollywoodstjarna fortsatter. Nar det galler fotografier sa vi dock bestamt ifran nar nagra forsokte fota oss vid poolen i bikini. Med tanke pa hur valkladda kvinnorna ar har aven nar de badar, sa vete sjutton vad dessa bilder skulle anvandas till. Det var alldeles for mycket hud for att vara halsosamt for de hinduiska mannen, och det var inte meningen att de skulle se oss, men vi kom pa flera stycken med att sta och kika genom ett fonster. Claes agerade fornamligt som sjalvutnamnd bodyguard, vilket vi var tacksamma for.

Pa mandag satter vi oss pa taget mot Nasik, och sen ar det bara fyra (hurra!) dagar kvar innan vi aker till Bombay. Sen far vi snart traffa ER alla nara och kara som vi saknar sa mycket.

Kram fran oss genom
Katarina (linslusen) 

Kommentarer
Postat av: Tina T

Skönt med vila. När ni haft strul med magen så är det smart att tempot inte är för högt så ni får vila ut lite. KRAM till er alla men lite extra till Carinne!

2009-03-29 @ 20:36:19
URL: http://sayo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0